Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized EyESPY247 afslører alt-i-en uden for IP-netværk CCTV-videokamera

EyESPY247 afslører alt-i-en uden for IP-netværk CCTV-videokamera

Her er et automatiseret hus, der er specielt med det første kig på det splinternye udenfor CCTV-videokamera fra EyESPY247. IP65-nominel netværkskammen skaber tre VGA RES-videostrømme (H.264, MPEG-4 såvel som M-JPEG) ved 30 fps såvel som kan ses hurtigt fra din mobiltelefon.

Dets automatiske IR -skærefilter giver ægte farve i dagtimerne såvel som infrarød belysning på over 10 meter i det samlede mørke. Det lille system er Windows, Mac såvel som Linux -venlige såvel som ligeledes Homes Pir såvel som støjafbrydede sensorer, 2 metodelyd samt 802.11n trådløs. tjekket ud for prisen, linkene såvel som den fulde PR …

”EyESPY247, en genial tjenesteudbyder af webnetværkskameraer samt sporingstjenester til House samt Little Company Security, afslørede i dag introducen af ​​sin splinternye all-weather Web Video Video Camera-EyESPY247Ext. Hvilket ligeledes kommer bundtet med helt frit gevinst adgang til EyESPY247s Special på Internet Tracking Platform, hvilket gør videokameraet til en total fjernvisning, optagelse samt meddeler systemet uden for boksen.

At være vand såvel som støvsikre, med en IP65 -vurdering, er det ideelt til eksterne videoovervågningsapplikationer såvel som ekstremt forskellige ønsker til traditionelle ‘kugle’ type CCTV -kameraer, der har en meget mindre såvel som meget mere kompakt profil. Det har en højtydende CMOS-sensor til fremragende video af høj kvalitet, mens den leverer båndbreddebesparende H.264, MPEG-4 såvel som M-JPEG-tredobbelt videostreaming i VGA-opløsning så meget som 30fps.

Det har ligeledes et automatisk IR -udskåret filter til ægte farvevideo, infrarød belysning over 10 meter i det samlede mørke, PIR samt støj mod sensorer, 2 metodelyd samt længere variation 802.11n trådløs forbindelse, hvilket giver den meget bedre rækkevidde end Mange IP -kameraer på markedet, især nyttige til et udvendigt kamera. Plus en holdning af andre evner pakket ind i sin lille type faktor. Som mange gode IP-kameraer kræver det ikke at være knyttet til en computer for at arbejde eller har brug for nogen form for speciel se-software, er Windows, Mac såvel som Linux-venlig såvel som hurtigt kan fås adgang Mobil eller smartphone.

I modsætning til en hel del IP -kameraer er det imidlertid enkelt og let at installere, især med BT House Hubs såvel som bredbåndsroutere fra Sky, O2, Netgear såvel som adskillige andre. Ikke meget mere rodet med fiddly ‘portforsendelse’ eller DDN’er som EyESPY247s forskellige auto-registreringssoftwareapplikation tager besværet ud af opsætningen såvel som konfiguration-hvilket gør det virkelig enkelt for nogen at komme i gang.

EyESPY247Ext tilbyder enkeltpersoner en helt enklere, omkostningseffektiv såvel som meget mere praktisk metode til at holde et fjernt øje på folket såvel som placeringer, der På kæledyr. Faktisk udvikles EyESPY247s unikke, alt-i-en-service af webkameraer plus webbaseret sporing såvel som meddelelsessystemet til at hjælpe med at holde individer informeret, når det betyder noget, uanset hvor de er.

Videokameraet tilbydes nu på en RRP på kun £ 219,95 eller mindre fra alle EyESPY247 detailpartnere inklusive Amazon.co.uk samt bredbåndsbuyer.co.uk ”.

EyESPY247: Tilgængelig nu fra Amazon

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *