Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og household #38: Præcis hvordan internettet ændrede og nøjagtigt hvordan vores liv ændrede sig med det

#38: Præcis hvordan internettet ændrede og nøjagtigt hvordan vores liv ændrede sig med det

i denne specielle episode, vi taler om de uforudsigelige såvel som ofte bemærkelsesværdige metoder, som vi har set webmodifikationen i den sidste årti. Har det sociale netværk dethroneret blogging? Har sponsoreret materiale gjort tingene værre? Ud over hvad har gjort os meget mere bevogtet over at åbne vores liv til offentligt forbrug? I denne optagelse af vores Keynote Talk fra Heightitude Summit beskæftiger vi os med alt dette såvel som mere, herunder hvorfor en bachelorette vendte sig til os for at få råd, hvad vi fortryder om et stort øjeblik i vores karriere, samt hvilken blogkommentar stadig bringer Sherry til tårer.

Du kan downloade denne episode fra iTunes, Google Play, Stitcher og TuneIn Radio – eller lytte til den nedenfor! Brug derefter denne side til at inspicere enhver form for links, noter eller billeder, som vi henviste til. Bemærk: Hvis du læser i en feedlæser, skal du muligvis klikke med publiceringen for at se spilleren.

Højde topmødet tale
Vores foretrukne videoer

Som vi nævnte, bygger denne tale på et par af koncepterne fra Haven Talk, som vi delte i episode nr. 14: hvad der afslutter vores blog lærte os. (Bemærk: Hvis du læser i en feedlæser, skal du muligvis klikke med publiceringen for at se spilleren)

Du kan ligeledes høre om resten af vores se til Palm Springs & meget mere information om seminaret i sidste uges podcast (afsnit nr. 37)

Da vi talte om annoncer og sponsorater påpegede vi, at vi interviewede Emily Henderson, Nicole Balch, samt Justina Blakeny om sponsorerede artikler i afsnit 8 (de var meget gennemsigtige såvel som endda delte nøjagtigt hvor meget de opkræver), så her er den episode. (Bemærk: Hvis du læser i en feedlæser, skal du muligvis klikke med publiceringen for at se spilleren)

De fleste af de lysbilleder, som vi brugte, indeholdt bare nogle tekst eller titler, der var tilpasset det, hvad vi talte om, så du mangler ikke meget ved bare

Her er den udgivne sherry komponeret om hendes tante

Og selvfølgelig er her Bubba Pet Dog – mesteren for en af vores allerførste gaver!

Da denne uge var en speciel episode, havde vi ikke en vi graver sektionen, men vi sammensatte en masterliste over hvad vi har grave i alle vores tidligere episoder til jer, så det hele er ét sted.

Tjek alle Delta Faucets produkter såvel som udviklingen på Deltafaucet.com/yhl.

Flere artikler fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *