Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og household #27: At finde fokus, når du bare vil renovere alle tingene

#27: At finde fokus, når du bare vil renovere alle tingene

december er her, og det er også shownoterne til afsnit nr. 27 af Young House Love har en podcast. I denne uges episode taler vi om at tempoere dig selv gennem dine renoveringer i hjemmet, så din iver efter at foretage ændringer får dig ikke dybere end dit budget, tid eller evne tillader det. Vi viser også et par steder at starte, og hvordan man omdirigerer dig selv, hvis du overvejer et projekt, der måske er bedre tilbage til senere. Plus, John deler en af sine ujævn DIY -kampsår til dato (takket være vores nye strandhus), og Sherry taler om et par nye vendinger på vores ferieindretning. Vi deler også vores foretrukne strømpe -stuffers til DIY- eller designelskere og undrer sig over nogle af de mere skræmmende produkter, der kommer ud af Shark Tank.

Du kan downloade denne episode fra iTunes, Google Play, Stitcher og TuneIn Radio – eller lytte til den nedenfor! Brug derefter denne side til at tjekke alle links, noter eller fotos, som vi henviste til.

Hvad er nyt
Vores yndlingsvideoer

Nedenfor er et billede af Sherrys “Cage O ‘Presents”, og derover er et skud af vores nye træ op i belønningsrummet (det er dette fra Target).

Her er nogle af de ornamenter, vi også valgte til det: varm chokolade krus, vintersæsonbjørn og træbjørn.

Vi vil også skåne dig et skud af Johns gift eføy, men her er et kig på strandhusets gamle metalskur, der påførte skaden (ja, det er underligt tæt på huset til højre, bedst langs hjemmelinjen).

Og her er et af de enorme stykker af børste, som vi trak ud (og sandsynligvis den gift efvy skyldige)

Åh, og her er hvordan indersiden af skuret så ud. Yowza.

Opdateringer

Du kan høre den originale diskussion om trapper med hvide stigerør i afsnit 23 og se mange af de lytterkommentarer, vi modtog på Facebook og Instagram.

Her er et link til den sammenfattende bog, vi hovedsageligt er i. Og nedenfor er et andet skud fra deres Instagram -konto.

Hvad er ikke

Her er listen over “De 34 bedste produkter fra Shark Tank”, som John henviste til quizzen, med dem, vi diskuterede, der er anført for dig nedenfor:

Squattypotty (en toilet afføring)

HoodiePillow (pude med en hætte)

Cittikitty (toilettræning til katte)

Nerdwax (pasta for at holde din glas på næsen)

Soapsox (Bathtime Puppets)

Econuts (organisk vaskeri sæbe)

Unshrinkit (Shrunken Sweater Restorer)

Phonesoap (UV-lys til at dræbe bakterier på din telefon)

EVP – Ekstrem bilbeskyttelse (vejrbestandig taske til din bil)

Igen (engangsarklag til din seng)

Pavlok (armbåndschocker for at undgå dårlige vaner)

Gør også dig selv en tjeneste og se EVP -bilposen i aktion. Det er bogstaveligt talt bare en enorm taske til din bil.

Lytter Spørgsmål

Da vi henviste til det i besvarelsen af Joy’s spørgsmål, er her vores indlæg om, hvorfor vi kan lide en “fase 1”, når det vedrører dekoration.

Du kan også se den træ divider, som Sherry tog ud i vores første hjemmets stue.

Og du kan efterlade os en telefonsvarer med dit eget spørgsmål ved at ringe til 571-4-YHLHAP (det er 571-494-5427)

Vi graver

Ovenfor er nogle af vores ideer til en Diyer’s strømpe: Sikkerhedsbriller, arbejdshandsker, klude, tømrerblyanter, målebånd (eller lommebåndmål), lille arbejdslys eller lommelygte, slibningsblokke, kort håndteret pensel og en spand!

Og nedenfor er et par fund for indretningsentusiasten: 3m kommando velcro, OOK -billedbøjler, et niveau, et duftlys, en smuk ramme, nogle ornamenter, en lille plante (endda faux!), En sød opvaskestof og keramik noget .

PSST- Søger efter noget, vi har gravet i en tidligere episode, men kan du ikke huske, hvilke shownotater at klikke på? Nå, her er en masterliste over alt, hvad vi har grave fra alle tidligere episoder.

Besøg Westelm.com/YHL for at lære meget mere om deres design til påvirkningsprogrammet, og gå ind i YHL15 ved kassen for at få 15% rabat på dit næste køb.

*Dette indlæg inkluderer tilknyttede links*

Flere beskeder fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *