Schrager-revet synagoge

Ian Schrager er bedst kendt for at omdanne ældre hoteller til dekadente moderne destinationer. I 2005 påtog hans firma imidlertid noget lidt anderledes, tarm renoverede en pre-war New York City-shul til en glamorøs bolig, der nu er til leje. Lad os se på Schrager -spin på hjemmet som helligdom – eller i dette tilfælde helligdom som hjemme.

Gå ud af travlheden i East Village og ind i denne wenge-panelede oase. De høje vinduer er et stort nikk til bygningens fortid uden at være alt for liturgisk, og den udsatte mursten bringer et nødvendigt hit af edginess.

På vej mod bagsiden af ​​huset fortsætter Wenge fra stuen til specialbyggede køkkenskabe. Jeg er ikke sikker på, at den granit-toppede ø er, som leveringen siger, 20 meter lang, men seks afføring og dobbeltovne indikerer, at dette køkken er udstyret til at fodre hele familien.

Spisestuen åbner på en rummelig terrasse (en af ​​tre i dette fire-etagers rækkehus). Der er masser af lys fra glasvæggen, men de hyggelige matchende vægge og loft og næsten spindsvin-lysekrone skaber en intim, kokonlignende fornemmelse.

Et bibliotek på anden sal har en pejs og en våd bar gemt i et blankt marmorpanel. Gulv-til-loft-boghylder og et piedestalbord føles traditionelt, men metalrammerne og mandarin-sofaen er hotelværdige strejf af glitz.

Det vigtigste soveværelse – en af ​​fire – formår at være både dramatisk og beroligende takket være de dybe blå gardiner og vægge. Soveværelset i sig selv er lidt lille, men mellem terrassen (komplet med et boblebad), walk-in closet og ensuite badeværelse tager suiten næsten hele tredje sal.

Fascineret? Det er jeg bestemt, selvom jeg skulle bede om et mirakel om at dække $ 23.500 pr. Måned.

Se meget mere misundelsesværdige hjem at købe på vores surrealistiske ejendomsblog.

Fotokreditter: 1-5. By bolig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *