Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized 15 Elegante kalendere til at lyde i det nye år

15 Elegante kalendere til at lyde i det nye år

At få en ny kalender er en skik for mange mennesker hvert år. Digitale kalendere er bestemt tilgængelige i nyttige på din telefon og computer, men intet slår at have en smuk papirkalender til dit skrivebord eller væg. Her har vi samlet vores foretrukne kalendere til 2017, så du kan begynde det nye år på højre fod – eller side, i dette tilfælde.

Vi ser frem til at se, hvad Toronto-baseret tekstildesigner Avril Loreti kommer med til sit kalenderdesign hvert år. Altid behagelig og trykt på et viskestykke, det gør en god værtinde -gave.

Kilde: Avril Loreti

Produkter: 2017 Kalenderviskestykker, $ 25 hver

Constance og Clay Styles and Prints alle deres papirprodukter i Storbritannien. Disse illustrationer i postkortstørrelse påvirkes af naturlige midler og kan udskæres og indrammes en gang månedligt er forbi.

Kilde: Etsy

Produkter: Kalender i 2017, $ 18

Constance og Clay laver også en gin blandet drikke kalender fuld af livlige art deco-inspirerede illustrationer.

Kilde: Etsy

Produkter: Kalender i 2017, $ 21

Artefaktopstand giver dig mulighed for at tilpasse din kalender ved at vise 12 af dine yndlingsbilleder på et udklipsholder lavet af genvundet fyrretræ. Vælg mellem tre skrifttyper (klassisk, moderne og enkel) for at skræddersy kalenderen efter din egen smag.

Kilde: Artifact Uprising

Produkter: Brugerdefineret træfoto -kalender, $ 30US

Folie stemplet og presset på tykt, elegant papir, denne vægkalender ved artefaktopstand fangede også vores øje. “Nytår-Nye eventyr” bruger en positiv mantra (trykt teeny lille på venstre side) for det kommende år.

Kilde: Artifact Uprising

Produkter: Folie-stemplet vægkalender, $ 30US

For dem, der læner sig mod en mere meget lidt æstetik, vil denne kalender fra Californiens Dozi -studie nyde sort / hvid.

Kilde: Etsy

Produkter: Vægkalender i 2017 – Basic, $ 44

Og for dem, der kan lide en smule farve med deres minimalistiske design, fremstiller Dozi også kalendere med lys, moderne grafik.

Kilde: Etsy

Produkter: Vægkalender i 2017, $ 35

Tilføj nogle livlige former og en stempel farve til din væg med Poketos lille 2017 -kalender.

Kilde: Poketo

Produkter: Art Daily Tiny 2017 -kalender, $ 12US

Uanset om du kan lide den klassiske parring af sort og hvid eller elegant en dosis rødrosa, sukkerpapirs kalendere (trykt ved hånd ved hjælp af antikke maskiner) klæder dit skrivebord på kort tid.

Kilde: Kapitler

Products: Sugar Paper Kate champagne desk calendar and classic Black & Gold desk Calendar

Instead of turning the page each month, this calendar (made in Germany) numbers months from 1-12, providing you a whole year at a glance.

Source: Snug.Studio

Products: toy blocks calendar in Pink/Light Pink, $19EURFyldt med illustrationer af indfødte nordamerikanske planter, som Lady Fern og Spineless Prickly Pear, fordobles Erin Vaughans botaniske kalender som kunst til din væg.

Kilde: Etsy

Produkter: Nordamerikanske planter 2017 -kalender, $ 23

Perfekt til travle husholdninger, denne kalender ligner mere en månedlig planlægger. Inde i finder du en samling af guld tip -klistermærker med etiketter som “fødselsdag” og “gratis”.

Kilde: Anthropologie

Produkter: Husholdning 2017 Planner, $ 28US

Delkalender Del Diary, Desktop Perpetual Calendar opfordrer dig til at notere et par ord hver dag for at huske dit år. Kalenderen fås i en speciel trækasse med faner for hver måned, så du kan nemt slå op, hvad du gjorde på en given dag.

Kilde: 1Canoe2 Paperie

Produkter: Desktop Perpetual Calendar, $ 58US

Medbring en dosis tropisk solskin til dit skrivebord med denne kalender fra Brisbane, Australiens Fox & Farrow Design Studio.

Kilde: Kapitler

Produkter: 2017 Fox & Farrow Aloha Desk Calendar, $ 28

Fra Andromeda til Ursa Major, Rifle Paper Co.’s nye konstellationskalender kan prale af 12 vidunderlige roseguldfoliillustrationer.

Kilde: Rifle Paper Co.

Produkter: 2017 Constellations Wall Calendar, $ 28US

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *