Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized UK Wise House Doorbell ‘Ding’ introducerer på Kickstarter

UK Wise House Doorbell ‘Ding’ introducerer på Kickstarter

Vi tilfredse det britiske startteam John Nussey og Avril O’Neil tilbage i april på The Device Show Live. I morges har de introduceret deres nye kloge dørklokke på Kickstarter.

Nu forberedt på crowdfunding, består den ding kloge dørklokke af tre dele, et batteri eller vanskeligt kabelforbundet dørklokkeknap, en dørklokke -klokkeslæt, der sidder inde i dit hus samt en helt gratis smartphone -app.

Når en besøgende trykker på knappen, dækker Chime indeni såvel som ligeledes et sted et VoIP -opkald med Ding -smartphone -appen, så du kan tale med personen ved din dør hvor som helst med webadgang.

‘Ding’ påtager sig en ‘mindre er mere’ mantra, der undgår fristelsen til at pakke sjældent brugte funktioner og i stedet fokusere på at tilbyde den allerbedste individuelle oplevelse til en klog dørklokke …

”Dørboks er ikke udviklet til at passe til vores ændrede livsstil. Der er enten ‘stumme dørklokker’, der inkluderer dit hjem eller købes i et hast fra en hardwarebutik. Eller ‘Smart Doorbells’, der er drevet af teknologi, hvilket giver dig meget flere funktioner, end du nogensinde har brugt. ‘ Stater John Nussey, medstifter såvel som administrerende direktør for Ding. ”Vi har udviklet den ding kloge dørklokke til at være enkel, dejlig såvel som smart, hvilket forbedrer den individuelle oplevelse såvel som at sikre, at dens stil fungerer elegant med moderne hjem.”

Den kloge dørklokkens stemmeforbindelse bruger overraskende, uanset hvor smart, den store gamle Dect Cordless Phone Tech til en HD -lydforbindelse fra ydersiden af ​​dit hjem indvendigt. Derudover har Chime -modulet en WiFi -forbindelse til din router til alle netværkssmart.

Tjek Ding på nedenstående links, såvel som om du er hurtig, kan du støtte teamet såvel som at posere dig selv en klog dørklokke til under £ 100 i de tidlige fugle -tilbud …

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Lydvideo -dørklokke af Amazon | 1080p HD -video, avanceret bevægelsesdetektion samt simpel installation …

40.482 anmeldelser

£ 89,99

Køb på Amazon

2

[Opgraderet] Video Doorbell Videokamera trådløs dørklokke med helt gratis skyopbevaring, kamep wifi klogt kamera …

424 anmeldelser

£ 59,48

Køb på Amazon

3

Wi-Fi Wise Doorbell Camera, Etrow Wireless Video Doorbell Video Camera med Chime, 1080p HD, Human …

129 anmeldelser

Køb på Amazon

dingproducts.com: ding på kickstarter

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *