Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og household 20 -års jubilæumsfejring: Vind en Lightwaverf -opvarmning Administrer sæt værd £ 160

20 -års jubilæumsfejring: Vind en Lightwaverf -opvarmning Administrer sæt værd £ 160

For at hjælpe med at fejre vores 20 -års jubilæum har vi et bjerg med store præmier for at give væk takket være en ekstremt generøs støtte fra vores foretrukne kloge husfirmaer. Denne gang leverer vi en Lightwaverf -opvarmning Administrer sæt værd £ 160!

Lightwaverf er UKS Top Designer såvel som producent af Wise House -enheder. Deres rækkevidde inkluderer dæmpere, stikkontakter samt opvarmning af gadgets, som alle hurtigt kan retro monteres til såvel som eksisterende boligejendomme uden nogen omstrømning krævet. Tak til Lightwaverf for deres støtte fra det automatiserede husfællesskab.

** Konkurrence lukket **

Tillykke til vinderen @jf_archer

Sættet inkluderer en klog opvarmningspakke med 3 radiatorventiler plus hjemmet smartphone WiFi Web Link Controller. For en mulighed for at vinde en denne pakke til en værdi af £ 160 bare overholde os på Twitter såvel som derefter gentweet denne tweet. Så simpelt er det.

Vi holder denne konkurrence åben indtil Midnight GMT den 24. januar 2016, så du har masser af tid til at komme ind, såvel som vi afslører mesteren her. Denne giveaway er åbne besøgende i Storbritannien, såvel som vores normale konkurrenceretningslinjer gælder. Held og lykke alle sammen!

Mismarthome.co.uk: Lightwaverf.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *