Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Vigtige ting – at sikre din digitale livsstil

Vigtige ting – at sikre din digitale livsstil

, hvis du ikke fulgte rædselshistorien om kablet journalist Mat Honans personlige hacking i weekenden, så gør dig selv en tjeneste og læs hans artikel eller se hans interview på denne uge i Tech under.

Det er klart, at Apple og Amazons sikkerhedsprocedurer var mindre end imponerende. De er allerede blevet ændret som et resultat af denne hændelse, men dette vil være af lidt trøst for Mat, eller dig, hvis noget lignende finder dig i fremtiden. Cloud -tjenester bliver stadig vigtigere i vores digitale livsstil, og vi burde virkelig være mere opmærksomme på deres sikkerhed. Her er nogle tip til beskyttelse af dine egne konti.

Tænd for 2-trins verifikation-Mat indrømmer, at han kunne have gjort en hel del ting bedre, men toppen af ​​hans liste er at tænde Googles 2-trins verifikation. Aktivering af denne indstilling (fra dine Google Security -indstillinger) binder din konto til din telefon, der modtager en tekst- eller stemmemeddelelseskode fra Google, når du logger ind.

Så selvom nogen har adgang til din e -mail -adresse og adgangskode, kan de ikke få adgang til din konto. Du skal logge ind som denne hver 30. dag, og alt hvad der bruger din Google-konto (for eksempel at RSS-læser på din smartphone) har brug for en ny enkeltbrugs-specifik adgangskode. Tjek videoen nedenfor.

Gennemgå dine adgangskodeprocedurer – På nuværende tidspunkt kender vi alle reglerne om brug af stærke adgangskoder, jo længere er det, jo bedre, og vi skal bruge en blanding af øvre og små bogstaver plus numre og symboler. Læs denne interessante artikel for at forstå, hvordan denne adgangskode – [prxyc.n (N4K77#l! Evdafp9] faktisk kan være svagere end så meget lettere at huske en – [D0G ……………………]

Vi ved også, at vi skal have en anden adgangskode til hvert websted, vi bruger, du ønsker ikke, at din adgangskode skal fås fra et iboende mindre sikkert websted (for eksempel kommentarsystemet for din yndlingsblog) og derefter bruges til at få adgang til at sige din Online bankvirksomhed. Men med så mange logins at huske i disse dage ser det ud til at være umuligt at holde sig til disse regler. Heldigvis er der et svar, og værktøjer som 1Password og LastPass opretter sikre individuelle adgangskoder til hvert websted og giver dig mulighed for at hente dem ved hjælp af en super-stærk masteradgangskode. De arbejder på tværs af flere OS’er og endda på dine mobile enheder.

1Password administrerer dine adgangskoder på tværs af flere platforme

GMVault: To dage at gå og næsten en fjerdedel af en million e -mails til sikkerhedskopiering

Backup! – Hvis du har fået så langt give dig selv et klap på ryggen, har du foretaget nogle vigtige ændringer.

Nu er det tid til at tage backup af hele Gmail -kontoen. Du har sandsynligvis mange års e -mail derinde, og vi bruger et godt lille open source -værktøj til at oprette en lokal backup -incase, som det tænkelige sker.

GMVault fungerer med Windows, OS X og Linux og vil sikkerhedskopiere dine meddelelser og vedhæftede filer, som derefter kan ses lokalt i din foretrukne e -mail -klient eller gendanner tilbage til din Gmail -konto i skyen.

Fremtiden – i sidste ende vil der altid være et kompromis mellem sikkerhed og bekvemmelighed, men som Mat konkluderer i sin artikel, ser det ud til, at hele denne adgangskode ting er temmelig ødelagt på dette tidspunkt. Indtil nogen løser spørgsmålet om at bevise vores identitet, håber vi, at du finder disse tip nyttige. Vi er ingen sikkerhedseksperter, men du vil bestemt være mere forberedt end de fleste, selvom du kun bruger en eller to af dem. Giv os dine top sikkerhedstips i kommentarerne herunder.

Ønsker mere? – Du skal følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *