Formel spisestue

Q. Jeg har et åbent konceptophold/spisestue med et vindue og en gårdhave -dør. Jeg vil gerne sætte nogle vinduesbelægninger som plisserede gardiner i jordfarver i et let materiale over rene gardiner. Har du nogle forslag? Hvordan kan jeg også få spisestuen til at se meget mere formel ud?

– J.P., Ottawa

A. For at opnå et meget mere formelt udseende i dit rum skal du kigge efter gardiner med lidt meget mere vægt end hvad du i øjeblikket har hængende med dine sheers. Plisset fast eller bredstribet silke i en neutral tone vil tilføje skønhed til rummet og vil arbejde pænt med dine nuværende smedejernsgodtodstænger.

Du kan endnu mere øge følelsen af ​​formalitet i din spisestue gennem belysning, gulvbelægning, kunst og tilbehør. Fra dine fotos er det udfordrende at fortælle nøjagtigt, hvad du allerede har på plads til belysning i spisepladsen, men jeg kan foreslå at installere et betydeligt vedhæng over dit spisebord, såsom en krystalkrone til en vis gnist og glamour. Hvis du ville vælge noget mindre storslået, ville et fem-arm Candelabra-vedhæng med linned nuancer også give spisepladsen et meget mere urbane udseende.

Tænk på at tilføje et persisk tæppe under dit spisebord og stole – du vil have, at det skal være stort nok til at strække sig 18 ”ud over bagsiden af ​​stole. Kunst, der har et klassisk look, såsom en række indrammede sort / hvide fotografier eller tryk i dæmpede farver, giver også rummet en meget mere formel følelse. Tilbehør som sterling sølvknudvaser, en stor krystal eller klar glas dekorativ skål og nogle antikke nikkelkandelabraer vil hjælpe med at afslutte udseendet.

Da dette er et åbent konceptrum, kan du overveje at bære formaliteten ud over spisepladsen og ind i opholdsområdet, igen gennem belysning, gulvbelægning, kunst og tilbehør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *