Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Før vi bevæger os: Et semi-skidt mål at rydde 100 ting

Før vi bevæger os: Et semi-skidt mål at rydde 100 ting

, vil jeg slippe af med (via donationer, Craigslist, eBay, Freecycle osv.) Mindst 100 ting, før jeg flytter dag. På den ene side lyder antallet lidt højt, men på den anden side ved jeg, at der er mindst 100 ting i vores hus, som vi aldrig bruger, har brug for eller burde bruge tid og kræfter på at bevæge sig. Og jeg planlægger faktisk at holde styr på og skrive alle 100 varer nede på et stykke papir i listeform. Hvorfor? Fordi jeg er underlig sådan.

For at sparke tingene gik jeg igennem mine sko (ordspil beregnet). Utroligt nok indså jeg, at jeg ikke havde båret en god mængde af dem, fordi jeg forlod NYC og flyttede til Richmond for 4+ år siden. hvor pinligt.

Jeg endte med ti par sko i min kast/goodwill/eBay -bunke. Ikke så slemt i betragtning af at jeg havde bare 18 i min opholdsbunke (selvom min konkrete keeper Puma-sneakers var ude i solrummet for en samlet sum på 19). Det indebærer, at jeg er klar til at sige ”Hasta La Vista” (i min bedste Schwarzenegger -accent) til over en tredjedel af alle de sko, jeg ejer.
Vores yndlingsvideoer

Sidenote: Den blågrå soveværelsesvæg ser så grøn ud i dette billede- helt klart har jeg stadig meget at lære om det nye kamera.

Så selvom det faktisk er 20 ting, jeg slipper af med (da der er to sko pr. Par), tæller jeg skoens rensning som ti ting bare for at være fair. Nu for at finde 90 meget flere ting at komme væk. Nogen ønsker mig held. Og hold øje med en opdatering for at se, om jeg er i stand til at nå mit underlige lille mål …

Er der nogen andre derude, der skærer fedtet derhjemme og parrer tingene ned på en større måde? Lad os kommende.

Flere beskeder fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *