Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Et andet beskidt bit trick

Et andet beskidt bit trick

, vi har været luskede. Nej, ikke Living-A-Double-Life Sneaky … Secret-Vacation Lige. Det er rigtigt. John så godt som jeg roligt gled væk til en lille række øer ud for vestkysten i Florida samt har tilbragt de sidste syv dage med at svømme i Mexicogolfen, spise bådbelastninger af skaldyr, blogge fra stranden samt arbejde På vores nuancer (eller i mit tilfælde, solbrændende mit venstre øre).

Vi har haft det meget sjovt at fejre det, vi kærligt omtaler som ”bryllupsrejse del to” (da vores faktiske bryllupsrejse ni måneder tilbage blev brugt i det langt nordvest denne gang). Ud over at “bryllupsrejse del 1” kom vores bit Hamburguesa med på turen. Han havde sin retfærdige andel af Beach Adventures ud over nogle ganske hysteriske firben run-ins ved poolen.

Vores foretrukne videoer

Hold øje med billeder af nogle Gorge Beach -huse, vi fandt sammen med et par af vores nye foretrukne husdesignhavner (så du kan flette vicariously med os). I mellemtiden vil du måske have lidt solcreme såvel som en god salt-rimmet margarita samt blive forberedt på stranduge ung hjemmekærlighedsstil.

Psst- Vil du forstå meget mere om vores trick vacay? Her er opfølgningen, der udgives fuld af detaljer.

Flere beskeder fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *