Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Automated House 2.0-#25 Amina Invisible In-Wall-højttalere-Del 1

Automated House 2.0-#25 Amina Invisible In-Wall-højttalere-Del 1

Vi ønskede at bevare de rene linjer i vores Open Plan Barn, men har også fantastisk støj. Gulvet stående højttalere fra vores sidste hjem var ikke et valg da, men var der stadig en metode til at få den lyd, vi ønskede i rummet?

Vi talte det med vores Wise House Partners om projektet, hvor vi bor så godt, som de antydede, at vi kiggede på Amina -sortimentet af ‘usynlige’ talere.

Montering af højttalerne

Vi gik med et par af disse Amina Mobius5i -enheder. Dette er høj kvalitet i væggen, produceret i Cambridgeshire. De bliver pudsede såvel som så helt forsvinder, når de installeres. 5I er et 450 mm x 345 mm x 33 mm system samt bruger en proprietær højfrekvens 4 ohm transducer.

Mobius5i integrerer optidamping, optidrive såvel som reduceret resonans exciterinnovation for at give den glatte højfrekvensforlængelse såvel som lavfrekvente ydeevne med mellemstore strømhåndteringsfunktioner.

Vi placerede disse i vores hvælvede loft og dækkede køkkenområdet såvel som spisepladsen i stalden. Installation af dem var nødvendigt forsigtigt planlægning samt koordinering af handler under allerførste reparation af Epitome Living

De kræver et minimum hulrumsdybde på 75 mm, såvel som når gipspladen er skåret det næste trin, er at indstille deres ‘backboxcv300’ brugerdefinerede indkapslinger. Disse glider ind i rummet såvel som er fastgjort i placering med skruer.

Højttalerne blev derefter knyttet sammen såvel som testet med frekvensgenerator -fejning. Dette er for at inspicere, at der ikke er nogen rangler i væggene, fra noget som en vaskemaskine eller andet snavs efterladt gipspladen for eksempel.

Når denne test var afsluttet, blev fælles fyldstof tilføjet omkring kanten såvel som gjort det muligt for tørre. Derefter blev der anvendt scrimbånd, før de til sidst blev dækket med kun 2 mm gips. Højttalerne erstatter et stykke gipsplade såvel som er lette, så de evaluerer ikke brættet, plus vibrationerne er så lidt, så de skal aldrig sprænge gips.

Endelig blev APUI50-sikkerhedsmodulerne installeret tilbage ved forstærkeren i vores rack. De fungerer et højt pasfilter (HPF) såvel som selvbestemt termisk sikring for at forhindre skader i tilfælde af overskydende levering.

‘Usynlig’

Så lige her er de (eller ikke) i al deres herlighed. Som du kan se, når processen er afsluttet, er der virkelig intet at se. Perfekt.

Næste gang

Mobius5i -driverne kommer ned til omkring 75 Hz, så for en fuld frekvensvariation kræver du et sub. I del 2 gør vi netop det med et kig på vores bogsubwoofer -installation, da vi til sidst får at høre nøjagtigt, hvordan hele systemet lyder.

For at opdage mere skal du gå til Aminasound.com.

Husk at tjekke vores Instagram for at overholde projektet, tjekket resten af ​​de automatiserede House 2.0-blogindlæg samt opdage linkene til alle de produkter, vi har brugt i vores selvbygning.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest7
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *