Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Automated House 2.0 – # 34 Spore True DoorBell for Loxone Aktiver

Automated House 2.0 – # 34 Spore True DoorBell for Loxone Aktiver

Døren til det nye automatiserede hus har en Loxone NFC-kode berøring plus Loxone-intercomet (bør ikke disse være et enkelt system nu Loxone? ).

På bagsiden af ​​hjemmet bruger vi en separat unifi cam med en mere loxone NFC kode touch, der kan låse bagdøren (såvel som både garageporte).

Jeg ønskede at tilføje en meget mere traditionel udseende dørklokke her. Det var nødvendigt at blive belyst for at trække i interesse for sig selv om natten, men også være glat såvel som sort for at matche det moderne udseende af koden touch.

Efter en masse kigger rundt opdagede jeg denne ‘sande’ dørklokke fra Spore Inc. Det er en rengjort anodiseret aluminiummetalkuppel med en lyd belyst af hvide LED’er (også tilbydes i blå, orange eller ikke-belyste versioner).

Det er en normalt åben kortlivet switch, som kan udnytte enten 8-16 volt AC eller 6-12 volt DC. Det er knyttet til en af ​​vores Loxone digitale indgange samt en 12V DC strømforsyning.

Loxone-systemet giver dig mulighed for at udnytte enhver form for lyddata, du vil have som dørklokke. Det udnytter derefter AudioServerten til at spille støj fra alle vores lofthøjttalere rundt om i huset. Epitome levende folk har programmeret systemet til at blinke lysene i garagen samt incase jeg er derude.

På omkring £ 50 er det ret dyrt af, hvad det er, men det var langt det allerbedste udseende, jeg opdagede, så godt jeg er glad for resultatet.

Sporoorbells.com

Husk at tjekke vores Instagram for at overholde projektet, tjekket resten af ​​det automatiserede hus 2.0 blogartikler samt opdage linkene til alle de produkter, vi har brugt i vores selvbyggede.

#
Preview.
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

SOUND VIDEO DOORBELL af Amazon | 1080p HD Video, Avanceret bevægelsesdetektering, samt enkel installation …

40.424 anmeldelser

£ 89.99.

Kom på Amazonas

2

Sound Video DoorBell 4 af Amazon – HD Video med tovejs snak, farve pre-roll video previews, …

1.680 anmeldelser

£ 174.49.

Kom på Amazonas

3.

Sound Video DoorBell Wired af Amazon – HD Video, Avanceret Movement Detection, Hardwired Installation …

8.329 anmeldelser

£ 49.99.

Kom på Amazonas

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest86.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *