Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Interview: Thomas Pheasant

Interview: Thomas Pheasant

Selvom Thomas Pheasants aftale med ikke umiddelbart kan genkendes, er hans møbler såvel som interiører, som mange bestemt er. Washington, D.C., indfødt er en del af en stabil af designere, der inkluderer Barbara Barry såvel som Thomas O’Brien, hvis arbejde repræsenterer møbelscenens haute couture. Ud over denne gruppe skiller Pheasan sig fra hinanden for sin evne til at producere et look, der er på, når arkitektonisk jordet såvel som traditionel, men alligevel moderne.

”Masser af andre designere slår Thomas Pheasant af, da hans arbejde er så traditionelt såvel som elegant,” siger David Beaton, ejer af Studio B i Toronto, hvor Pheasants samlinger til Baker såvel som McGuire begge er topsælgere. ”Han er en purist, der aldrig ofrer stilkvaliteten. I form såvel som overflade [af hans stykker] er begge bare utrolige, ”fortsætter Beaton.

Uanset om Pheasant udvikler et rum eller et møbel, har hans metode (eller hans “ordforråd”, som han telefon kalder det) ikke ændret på over 30 år. En enorm del af det er at inkludere fortiden i hans design.

”Jeg har en fantastisk respekt for lang levetid, men med en nutidig sensibilitet,” siger han og diskuterer nøjagtigt, hvordan rutinemæssige ungdomsture til National Gallery of Art såvel som Smithsonian påvirkede hans arbejde.

Ud over hans indendørs linjer for Baker såvel som McGuire skaber Pheasant ligeledes en linje med brugerdefinerede, håndlavede, nummererede møbler såvel som mange for nylig, en ekstern samling, der integrerer vævede materialer til McGuire. ”Til den udvendige samling tog vi ordforrådet for den indendørs samling såvel som gjorde det lidt slogt såvel som lettere,” siger han. ”Jeg vil have folk til at anerkende mig i mit arbejde. Jeg vil have, at udviklingen skal være klar. ”

På trods af dette er Pheasant forsigtig med at udforme rum, der får hans klienter til at føle sig hjemme. ”Min funktion er at producere interiør, som mine klienter forbinder med og reagerer på positivt. Det er let at lave smukke områder. At lave personlige interiører – det er en anden ting. ”

House & Home: Hvad kan du lide mange ved dit hjem?

Thomas Pheasant: Det er et klassisk omfattende hjem i centrum af Washington, såvel som det har en enorm have såvel som pool. Da jeg først så det først, blev jeg så taget af mulighederne for, hvad jeg måtte afslutte med det. Det tog omkring 18 måneder at renovere.

H&H: Hvordan er området?

TP: Det er en kombination af unikke stykker, som jeg udviklede til huset, nogle, som jeg fik fra andre designere såvel som nogle større stykker fra min nye Baker -samling. Der er ligeledes et fantastisk køkkenområde med opvarmede gulve.

H&H: Hvad med din placering i Paris?

TP: Huset ligger i en smuk bygning fra det 17. århundrede på venstre bred. Det er et fantastisk eksempel på nøjagtigt, hvordan jeg prøver at bygge bro over fortiden med nutiden. Halvdelen af ​​det var arkitektonisk intakt; Halvdelen var blevet revet op gennem årene. Jeg blev i det væsentlige af med de moderne aspekter såvel som brugte meget tid på at sætte historiske lister tilbage. Nu er interiøret forbundet med bygningens historiske sensibilitet. Dog brugte jeg en bisque-hvid maling for at holde den frisk såvel som udviklet alle møbler, så de er ekstremt moderne.

H&H: Forklar din stil.

TP: Moderne klassicisme tilfredsstiller afslappet elegance.

H&H: Samler du noget?

TP: Jeg har en fascination af ure såvel som har samlet en række smukke stykker gennem årene. Jeg tror, ​​det er kombinationen af ​​et let ansigt, romerske tal såvel som en neoklassisk situation, som jeg ikke kan modstå. Jeg føler nøjagtig den samme metode om ure. Jeg har kontakter med de allerbedste forhandlere i adskillige byer, men det holder mig ikke ude af loppemarkederne.

H&H: Hvor opdager du inspiration?

TP: Jeg kan opdage noget inspirerende praktisk talt overalt. For nylig har jeg været i Los Angeles, New York, Las Vegas såvel som Caracas. Hver by leverer noget til dig, hvis du er tilgængelig for det. Det er fascinerende at se nøjagtigt, hvordan geografiske steder forme såvel som påvirker livsstiler.

H&H: Hvem beundrer du mange?

TP: Jeg beundrer mennesker, der er tro mod sig selv såvel som ikke svajede kontinuerligt af andre eller tendenser; Designere, der har etableret deres eget ordforråd over tid samt udviklet deres arbejde til genkendelige kreationer. Det er vanskeligt ikke at blive svajet af ydre kræfter. Det handler ikke om at bestemme med nogens stil, men respektere deres styrke.

H&H: Hvad er dine fineste pynte forslag til små rum?

TP: Begynd altid med kunst. Prøv at holde sig til en let kombination, så der er strøm fra rum til værelse. Vær en god redaktør såvel som kun at købe ting, du virkelig elsker. Vi er enorme forbrugere i Nordamerika. Det er en væsentlig forskel mellem os såvel som europæerne. Jeg fortæller mine klienter det.

H&H: Hvad er den allerbedste gave, du nogensinde har modtaget?

TP: Min mor lavede mig en bog med husholdningsbilleder, der gik tilbage til 1800 -tallet. Hun organiserede dem kronologisk viddH Noter for hvert billede, der fører lige så meget som min fødsel. Det er ikke noget, jeg måske nogensinde har købt eller udskiftet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *