Vaskeri-rumtransformation

Som kontorets uofficielle miljøvenlige pige var jeg ivrig efter at tilfredsstille Danny Seo, da jeg var bekymret for at høge et nyt vaskemiddel. En designer, der er forstået for sine træ-kramende tendenser (han er ligeledes udviklet en række naturlige madrasser til søvnland) lige -Toksiske ingredienser. Da jeg hørte dette produkt garanteret at “vende klassificeringen af ​​vaskeri på hovedet”, blev jeg fascineret. Jeg marcherede pligtopfyldende ned til bestyrelseslokalet (med min genanvendelige rustfrit stål krus af organisk chai, selvfølgelig).

Jeg troede meget først, at disse produkter på bestyrelsesbordet var misfarvede fjernere. De glade flasker var søde, uanset hvor revolutionerende? Det viser sig, at jeg tog fejl: De var ikke misfarvede produkter, de var små flasker uber-koncentreret vaskeri. Så koncentrerede den mindre størrelse lover at rengøre 25 ton vask. Ud over belønningspunkter for et smart design: Væsken udleveres gennem en pumpe, såvel som du kræver fire sprøjter for at gøre en belastning.

Pludselig begyndte jeg at forestille mig mit nye vaskeri (som med en atletisk mand, min egen fire-sæson cykelpraksis såvel som to aktive små børn, er snarere … fuld). Ingen meget mere lammende gåturhus fra købmanden med en på 20 pund kande. Ikke meget mere at have sæben lækker ud på gulvet, hvis vi også tilføjede meget, mens vi forsøgte at dechiffrere de ubeskrivelige linjer inde i detergenthætten. Ikke meget mere vipper kanten på sin side, så den glider ind i skabet over vores Energy Star -skive såvel som kondensationstørrer fra Bosch (se nedenfor) gemt i hjørnet af vores køkken. (Vaskeri i køkkenområdet er forresten strålende, undtagen på dage, vi holder en middagsfeiring såvel som spændt til rene sokker.)

Før jeg blev bragt væk, tog jeg det dog hus for at prøve. Sæben dispenserede let. Tøj såvel som ark kom rent ud (skønt ingen renere end min nuværende enorme kande af øko -vaskemiddel). Jeg prøvede metodens friske luftduft, som var let såvel som Breezy, skønt jeg er meget mere af en ucentret vaskeri, så jeg kiggede efter helt gratis + klar.

Årsagen til, at jeg ville skifte, er for børnene. Ud over delvis antyder jeg, at i en redning af verdenen. Men for det meste er det af egoistiske grunde. Flasken er så enkel at opbevare såvel som at bruge, at jeg nu kan træne bit træhuggerne til at lave en tonsvask!

Metodevaskemiddel tilbydes nu i supermarkeder såvel som apoteker i hele Canada. 50-belastningsflaske, $ 17; 25-belastningsflaske, $ 9.

Fotokreditter: 1-2. Trish Snyder3-4. Donna Griffith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *