Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og household Se dette: Mat Smiths DIY Arduino House Automation Management Panel

Se dette: Mat Smiths DIY Arduino House Automation Management Panel

Tilbage i januar inspicerede vi med Mat Smith om fremskridt i hans House Brew Control Panel.

Nu efter et år i Advancement Mat har Mat sin allerførste helt samlede enhed. Funktionen Packed House Automation Controller inkluderer nærhedsfølelse samt bruger MQTT -meddelelser til at interagere med sin OpenHab -server. Dette giver ham i øjeblikket mulighed for at administrere musik, temperatur såvel som hans Lightwaverf -switches, men vil administrere enhver form for gadget, der er kompatibel med OpenHab -software.

Poe -systemet gifter sig med et display, vanskelige knapper, roterende controller, Arduino Mega, W5100 Ethernet -controller, hans egen PCB såvel som klientvandstråle rustfrit stålfrimplader, alt sammen i en 47 mm britisk bagboks.

UI ser fantastisk ud, såvel som hele jobbet er et vidnesbyrd om Mat’s opfindsomhed ud over de bemærkelsesværdige teknologier fra det 21. århundrede, der gør det muligt for en privat at kunne producere et så kraftfuldt system.

Mat overvejer i øjeblikket at introducere sit eget Kickstarter -job for at hjælpe med at forenkle konstruktionen, reducere omkostningerne samt bringe sin controller til masserne. Lyt efter hans charme i slutningen af ​​videoen såvel som hvis du tror, ​​at du kan hjælpe med projektet, så kom i kontakt med nedenstående link.

Fås fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Arduino Mega 2560 Rev3 [A000067]

851 anmeldelser

£ 33,57

Køb på Amazon

2

Elegoo Mega R3 Controller Board kompatibel med Arduino IDE med USB -kabel sort version

679 anmeldelser

£ 18.99

Køb på Amazon

3

Arduino Mega 2560 En praktisk guide til nybegynder

8 anmeldelser

£ 1,59

Køb på Amazon

hazymat.co.uk: mqtt.org: openhab.org

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest26
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *