Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og household 8 rum, der viser Scandi-stilen, kan være levende

8 rum, der viser Scandi-stilen, kan være levende

, mens skandinavisk stil forstås for dets undervurderede, monokromatiske rum, der er masser af scandi-stilhuse, der brister med farve. Se præcis, hvordan boligejere omkring internettet mesterligt integrerer farve i deres områder uden at gå på kompromis med det hyggelige nordlige europæiske udseende.

Blues, især flåde, tjekket ud mere som neutraler end stærke farver, såvel som forskellige nuancer kan parres sammen uden overvældende.

Fotograf: Niki Brantmark, mit skandinaviske hjem

Kilde: mit skandinaviske hjem

Designer: Styling, Tina Lekeberg

I dette køkken holder flat-fronted skabe Robins ægblå i henhold til Scandi-stilens underskrift minimalistiske udseende.

Kilde: Indgang via mit skandinaviske hjem

Kunstværk er en simpel metode til at tilføje farve til et rum. I John Baker samt Juli Daoust-Baker’s Open-Concept Living samt spisestue, store svenske botaniske udskrifter injicerer et drys af farve.

Fotograf: Ashley CAPP

Kilde: Hjem & Hus Juli 2015

Designer: John Baker såvel som Juli Daoust-Baker, Mjölk

Valg af kun en farve tilbyder et ensartet udseende. I John samt Juli’s hytte, holder en blå sofa med en blåblokeret tæppe underfodet kombinationen sammenhængende.

Fotograf: Ashley CAPP

Kilde: Hjem & Hus Juli 2015

Designer: John Baker såvel som Juli Daoust-Baker, Mjölk

Den nøjagtige samme skygge af blå fortsættes i solrummet, hvor blond træ rammer de dristige mønstre møbler til en quintessential scandi føler.

Fotograf: Ashley CAPP

Kilde: Hjem & Hus Juli 2015

Designer: John Baker såvel som Juli Daoust-Baker, Mjölk

IKEA arbejdede sammen med danske møbler mærke hø for at producere YPPERLIG kollektionen. De rene linjer af stykkerne kigger på hus foran en stærk baggrund.

Kilde: IKEA.

En jute tæppe bringer struktur til den blege kombination i denne Scandi-inspirerede spisestue. En mynte miljøvenlig stol bryder op den hvide palette, mens et matchende vedhæng lys i en mørkere skygge binder den bløde såvel som luftige look sammen.

Kilde: Yvestown.

I dette soveværelse, bløde nuancer af rosa samt sennep Tilføj subtil farve, mens du tilbyder en indbydende, hyggelig føler typisk for skandinavisk design.

Kilde: Alvhem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *