Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Loxone afslører Multi Extension Air til Wise House Retofits

Loxone afslører Multi Extension Air til Wise House Retofits

Loxone har taget indpakningen af ​​deres nye ‘Multi Extension Air’ -modul. Udviklet især med eftermonteringsjob i tankerne, kan det installeres stort set overalt, og interagere trådløst med Loxone Miniserver såvel som flybaseforlængelse.

Det nye modul inkluderer integrerede PWM -udgange til styring af LED -belysning (RGBW -dimmer) eller til kontrol af pumper med PWM -input. Dens 1-ledningsgrænseflade tillader tilslutning af så meget som 20 temperatursensorer eller ubegrænsede iButtons for at få adgang til kontrol.

Derudover kan 8 digitale output bruges til at skifte alt fra stikkontakter, lys, pumper, persienner, sprinklere osv. Loxone har anvendt bi-stabile relæer i modulet, hvilket gør dem energi effektive, da de kun bruger strøm, når de skiftes. På inputsiden er der 12 digitale ins til at linke til dine switches, vindueskontakter, bevægelsessensorer osv.

Loxone mener, at de har en stærk all rundere i multi -forlængelsesluften, såvel som at det vil være perfekt til mange eftermontering af applikationer. tilbydes nu for omkring £ 400.

Relateret: Loxone House Automation System – UK Situation Study Study

www.loxone.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *