Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og household ComfortClick introducerer Bobcat 10 ”Android Wall Panel med tilpasselig ramme

ComfortClick introducerer Bobcat 10 ”Android Wall Panel med tilpasselig ramme

Bobcat er en ny 10” Android Wall-Mount Touchscreen såvel som dens evne til at installere enhver type Android-app gør det til rådighed at bruge med enhver type klogt hus System ud over med ComfortClicks servere.

Bobcats rammefarve kan tilpasses fuldstændigt, hvilket antyder, at enhver form for RAL -farve kan vælges såvel som matchet med dine vægge. Bobcat kan få rammen indgraveret med 3. fejrings logo eller tegn og komfortclick State Det er det mest tilpassede vægpanel, der i øjeblikket tilbydes beregnet til både Big eller Little House Automation Projects. Rammen strækker sig kun 2 mm over vægoverfladen, hvilket giver Bobcat et glat såvel som moderne look.

Hardwaren inkluderer et integreret kamera, mikrofon såvel som højttalere, der gør det muligt for Bobcat at betjene rullen med interiør IP Intercom ud over Wise House Controller.

Konkurrence

For at fejre Bobcat’s lancering kører ComfortClick en gave. Gå over til ComfortClick.com/product/details/bobcat for en mulighed for at vinde.

Tekniske specifikationer

Rammestørrelse: 305 mm x 196 mm x 2mm (WXHXD)

Flush Monteret kassestørrelse: 290 mm x 180 mm x 50 mm (WXHXD)

Rammefarve: Enhver, skal du bare underrette RAL -koden (hvid er standardfarven)

Touch Panel: 10,1 ”1280 × 800 – Asus Zenpad 10 Z301M

CPU: MTK MT8163B quad-core, 1,3 GHz, 64bit

OS: Android 7.0

Strøm: 100-240V 50/60 Hz

Strømforbrug: Ca. 10 w

www.comfortclick.com

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *