Slanke køkkenhaner

Fordi jeg er midt i at renovere mit eget køkken, har jeg kigget på en masse vandhaner for nylig. Jeg føler, at jeg faktisk har været besat. Jeg ved, at jeg ikke skulle miste søvn over en vandhane, men jeg føler, at de kan komme med en så stor (og smuk) erklæring i køkkenet.

Nogle køkkenhaner, der virkelig appellerer til mig, inkluderer den smukke Henry Gooseneck Two Hole Kitchen Mixer (af Waterworks). Jeg ville vælge den ulakte messingversion. Det vil udvikle den tidløse, gamle verden pletter, der ville være spektakulær i ethvert køkken. Valgkampen føles konventionel, men den eneste aftale med gør det moderne. Den plettet messing ville varme op et moderne hvidt køkken (hvilket er det, jeg går efter i mit hus). Praktisk solgt bortset fra det faktum, at jeg gik med en rustfri stålvask. Så jeg kæmpede med, om vasken og vandhanen ville kæmpe eller ej. Jeg tror måske … hvad synes du?

Her er en anden vandhane, som jeg synes er stor, Ikea’s Ringskär. Prisen er bedst til $ 149. En anden enkelt grebs vandhane, denne gang i en blank hvid finish. Linjerne er så lette, men jeg synes, det er den blanke hvide, der får den til at se så cool ud. Faktisk har jeg brug for en vandhane i mit vaskerum, og det kan være det!

Sidst men ikke mindst er køkkenhanen, som jeg har valgt at vælge (jeg tror … intet som lidt ubeslutsomhed). Det er Kohlers puristiske dækmonteringsbro-køkkenhane. Jeg synes, det er en sjov krydsning mellem den konventionelle (dækmonteringsstil) og de moderne (håndtagshåndtag og det faktum, at buen ligner meget mere en 90 graders vinkel). Den polerede Chrome -finish fungerer godt med min vask, men denne fyr er også tilgængelig i en mat sort – hvor sjovt ville det være?

For meget flere køkkenideer, inklusive fotos og videoer, se vores køkkendesign & dekorationsguide.

Fotokreditter: 1. Henry Gooseneck Two Hole Kitchen Mixer, Waterworks2. Ringskär vandhane, IKEA3. Purist Deck-Mount Bridge Kitchen Faucet, Kohler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *