Side Table Makeover

Der er noget så interessant ved ændringen af ​​årstider, når luften bliver lidt køligere såvel som vi alle begynder at føle noget nyt. Alle fokuserer på en enorm ‘Spring Clean’, men i år, hvorfor ikke tro lidt på efteråret hekke?

Tænk over det: kraftige dage såvel som hyggelige nætter, sweatshirts såvel som blad raking samt en frisk begyndelse. Jeg tror, ​​det er det bedste tidspunkt at prøve noget nyt derhjemme. Hvorfor ikke friskes et gammelt møbel med maling?

Her er et job, jeg prøvede for nylig …

Jeg lavede over et par natborde. Du kan huske dem fra historien på min lejlighed eller lejlighed i juni 2009 (se videoturnéen!). Jeg ønskede at tone dem lidt ned, så jeg brugte nogle resterende Farrow & Sfhere Paint samt nogle grundlæggende såvel som sofistikerede nye hardware fra Lee Valley Tools. Du skal inspicere dem forresten, de har så masser af elegante valg til store, fantastiske priser! Jeg brugte dette fly til at skrabe skuffekanterne lidt ned. Hvis en skuffe er blevet malet så godt mange gange vil den klæbe fast. Et fly er en fantastisk metode til at holde dem bevægende.

Her er malingen såvel som hardware. Farven kaldes lysegrå nr. 17, men den har meget brun i det, så det er meget mere af en varm kitt end grå. Den traditionelle messing trækker fra Lee Valley er det bedste touch til at få disse natborde til at se smukke ud og raffineret.

Selvfølgelig var jeg nødt til at fylde hullerne fra den gamle hardware med polyfiller såvel som at slibe dem glatte. Derefter bestemte jeg såvel som borede huller til de nye træk.

Her er noget at huske på: Lad ikke malepyt i hjørnerne, især omkring skuffer. Dette vil kun få skufferne til at klæbe såvel som at gøre dig skør, når det er hærdet. Hold øje med bitpytter, når du maler såvel som at dyppe dem væk.

Og lige her er de! Bare et par lag maling såvel som nogle nye håndtag såvel som de ser forfriskede ud og forberedt på efteråret. Borte er den glatte hvide maling såvel som cool hardware – en meget mere subtil, ageless farve med bagatelliserede detaljer transformerede dem fuldstændigt. Perfekt!

Jeg kan ikke vente med at masser dem op med bøger såvel som et vandglas samt top dem med charmerende lamper!

For meget flere af mine DIY -projekter, skal du inspicere vores på internet -tv -showet. Eller se vores samlede DIY -guide.

Fotokreditter: 1-6. Michael Penney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *