Opbevaring af rengøringsmidler derhjemme sikkert, praktisk og Uncategorized Automated Home -læsere 20 Terabyte Home Server [Fotos]

Automated Home -læsere 20 Terabyte Home Server [Fotos]

Så har du en god HiFi, og du har revet hele din musiksamling i ukomprimeret WAV -format. Du har også fulde ISO-billeder af alle dine DVD-film, og selvfølgelig har du brug for masser af plads til at rive Hidef Blu-ray flicks også.

Så hvilken slags plads skal det tage – at give lidt plads til udvidelse selvfølgelig – og hvordan kører du en server som den derhjemme?

Hvad med 18 SATA -drev, på tværs af en rækkevidde på 1 TB, 1,5 TB og 2 TB størrelser, alle installeret i to tårne ​​med høj tæthed. Denne baby kunne varme dit hjem! Støj er tilsyneladende ikke et problem, da det har haft mere støjsvage fans monteret såvel som andet støjreducerende arbejde.

Ejeren siger, at han er “for bange” til at teste strømforbruget med denne opsætning, lad os bare sige, at det ikke vil være billig at køre.

Sata Drive Bays med høj densitet – pænt kablet på indersiden

Den anvendte bundkort er en ASUS M2N32WS Pro med en AMD X2 CPU og 2 GB RAM. (Alle ESATA-til-SATA-portmultiplikatorplader, eksterne sager og PCI-X til E-Sata-kort blev leveret af Span.com).

Med plads i det andet kabinet til en endnu mere 10 drev, vil han ikke løbe tør for rummet snart!

Et af de 2 tårne, der holder de 18 drev

Det hele er bundet sammen ved hjælp af Windows Home Sever, der aggregerer alle drev i en enkelt opbevaringspool. Vores læser rapporterer, at WHS -opsætningen har vist stabil og hurtig og tilføjelse af nye drev for at øge puljen er trivielt. Her er et skærmbillede fra WHS -konsollen, der viser de 18 drev og det samlede rum.

Klik for version i fuld størrelse

Vores egen DIY Jukebox Server MKII: SATA -drev

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *